petek, 11. maj 2012

Večerja

PIŠČANČJI FILE, ZELENJAVA S ČEMAŽEVO OMAKO, REDKVICE

Vseh 10 prstov sem si obliznila:)

Na električnem žaru sem najprej popekla piščanca, dodala narezano zelenjavo(bučke, cvetačo, korenje). Za omako sem na ghee najprej prepražila 3 stroke česna, dodala 2 žlici čemaževe omake in zalila z vodo. Redkvice so na krožnik romale surove. Čemaževo omako sem polila preko zelenjave in je imela čist drug okus. Všeč mi je, ker odkrivam čisto nove kombinacije hrane in okusov:) Tale kombinacija ne bi prej nikoli prišla na krožnik.

Čemaževa omaka

Na krožniku








2 komentarja:

  1. Odkrivamo nove okuse in pri tem nas ne peče vest, da grešimo. A ni to krasno? Sploh pa hrana pripravljena na ghee-ju ima čudovit okus.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz swm se tudi čisto zaljubila v ghee. že sam vonj, ko ga dam v posodo je božanski.

    OdgovoriIzbriši